over Hempie

Onze naam zegt het al, bij ons staat een simpel plantje centraal: de (industriële) hennep.
De slechte naam die deze plant had is langzaam aan het verdwijnen. Steeds meer mensen beseffen dat de hennep die in coffeeshops wordt aangeboden niet hetzelfde is als de hennep waarvan bijvoorbeeld het zaad als superfood verkrijgbaar is.

Hennep heeft echter oneindig veel meer toepassingsmogelijkheden. Van vezel tot zaadje kan werkelijk alles worden gebruikt! Verwonderd over de veelzijdigheid van deze plant, zijn we op zoek gegaan naar zoveel mogelijk producten op basis van hennep om op te nemen in ons assortiment. Zo vind je bij ons niet alleen voeding, maar ook kleding, schoenen, tassen, cosmetica en nog veel meer gemaakt van hennep. Bij de keuze van onze producenten zien we er altijd streng op toe dat ze maatschappelijk verantwoord ondernemen, om zo uitbuiting van mens, dier en natuur zoveel mogelijk uit te sluiten.

Op onze webshop vind je een uitgebreid gamma aan hennep producten. We doen er daarnaast ons uiterste best aan je zo goed mogelijk te informeren over de samenstelling en oorsprong. In onze fysieke winkel kun je de producten van dichtbij bekijken en de hennepthee staat altijd klaar! Verder houden we een blog bij met leuke weetjes en actualiteiten rondom hennep.

 

Hempie is altijd opzoek naar uitbreiding van het (hennep)assortiment. Heeft u een leuk idee voor ons, of bent u misschien zelf producent? Laat het ons weten op: info@hempie.nl

 


 

Hempie is onderdeel van:

Hennep & zo
Kapelstraat 6
1404HX Bussum
Nederland

KVK: 61968633
BTW: NL130934744B01


IBAN: NL89 TRIO 0198 0341 21
BIC:  TRIONL2U

 

 

© Hempie 2016.
Powered by Open Cart
logo_White_Cleanbits_sustainable_internet